torsdag 19 december 2013

En i pysselgänget fyllde 40 år

Så var det dags för en av pyssel vännerna, Lotta, att fylla 40 år. Vi är ett gäng i olika åldrar som träffas var 3:e vecka för att pyssla. När vi såg att Lotta skulle fylla nolla började vi planera för vad vi skulle göra för något roligt till henne. Denna gång valde vi att göra en minnesbok och temat skola då personen i fråga är lärare. Mitt bakgrunds papper och alla texterna var självklara då Lotta är mattelärare. Vi var tolv stycken som gjorde vars en sida i boken.

Min sida

 Alla sidorna i boken

måndag 16 december 2013

Student kort


Grannen beställde ett studentkort i somras. Valde att göra kortet som ett Trippelt lomme kort. Pappret som jag använt mig av kommer från Scrap it Up och sen har jag använt mina studentstämplar. Blev nöjd med kortet, fast det var lite svårt att bestämma om hur jag skulle göra med ballongerna på pappret. 






torsdag 12 december 2013

Enkelt kort

Strax innan sommaren bad min mamma mig göra ett kort till en vän till mina föräldrar som fyllde nolla. Valde att göra ett enkelt men stilfullt kort. Valde svart och vitt och sen embossade jag det vita pappret men lämnade en liten bit på pappret slätt. Knöt ett svart sidenband och stämplade med en text stämpel.

Blev mycket nöjd själv med resultatet.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...